Syarina's Page
Husna, Din & Capik


By: Syarina Family

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]
Saturday, 12-Aug-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
Stroller Baru!!!

Assalamualaikum...dan hai semua...

hari ni ibu dan ayah belikan capik stroller...sebenarnya dah lama sangat kami nak belikan stroller utk capik...tp asyik tertangguh...sehingga hari ni baru capik dapat merasa duduk dan tido kat dalam stroller...heheheh

masa kami nak keluar rumah tu...capik nampak happy sangat...agaknya sbb ibu dah bgtau capik sejak jumaat lepas yg ibu janji ibu nak belikan capik stroller, baju dan mainan capik...

dengan penuh semangat dan excited nya kami pun pergi la ke Tunas Manja (Transit Point)...kami tgk bahagian stroller...tapi takde pulak stroller yang jadi pilihan kami...stok dah abis kott...

takpe laa...terpaksa laa g Giant pulak utk beli...lepas g Giant, kami g Mega Mall pulak...heheh..kami fikir bole laa nak test stroller baru capik ni...tapi bila dah bukak mcm biasa...masalah pulak timbul...roda stroller capik pecah!!...aduss...

kami tetap jalan-jalan jugak di Mega Mall tu...tapi ayah dah tak senang duduk...tak senang hati...ayah rase mcm nak pergi semula ke Giant utk tukar stroller tu...ok la...kite tgk dulu sekejap Konsert Mini Hijjaz...lepas tu kite balik semula ke Giant utk tukar stroller tu...

Sampai Giant, kami terus ke kaunter servis utk buat pertukaran...lepas selesai proses semua, Alhamdulillah...dapat juga tukar stroller tu..walaupun corak yang berlainan...takpe laa ye capik...

Balik umah, ayah beria-ia cek semula stroller capik tu...nak pastikan semua dalam keadan baik...
capik pulak nampak hari tu happy sangat...dan kami rase seronok sbb dapat tunaikan hajat kami belikan capik stroller dan dapat buat capik happy sepanjang hari...)


Tuesday, 8-Aug-2006 08:00 Email | Share | | Bookmark
Besdey Aku!!!

Takde apa nak citer...takde gambar nak upload..cuma nak bgtau satu dunia...hari ni besdey aku...so..hepi besdey to me...


Tuesday, 18-Jul-2006 05:42 Email | Share | | Bookmark
Saje-saje

 
 
 
View all 10 photos...
hari ni saje-saje je nak uplad gambar-gambar yang ade dalam simpanan...gambar-gambar ni menunjukkan kekuasaan Allah menjadikan sesuatu..Subhanallah!...


Monday, 17-Jul-2006 00:00 Email | Share | | Bookmark
Raya Tahun 2001

Mak + Abah
Adik Beradik
wallpaper
Boring-boring...saje laa bukak balik cd-cd lama..pastu terjumpa pulak gambar yang di ambil masa raya tahun 2001...saje je nak post buat tatapan semua...

buat masa ni gambar syafiq yang terbaru takde lagi....tinggal seminggu lagi genap la syafiq 5 bulan....tapi kitorang tak dpt nak amik gambar syafiq sebab takde kamera...

masa ni kak ida(kakak sulung) dah kawen...dia raya umah mertua dia dulu..so..kitorang ber-6 beradik + mak abah je laa yang bergambar bersama...

gambar adik beradik tu dari kiri yang duduk kat kusyen hanif, aku, N, abg fiq..pastu yang kat bawah pulak dari kiri cun dan razif...



Sunday, 7-May-2006 07:39 Email | Share | | Bookmark
Gambar terkinii!!!

 
Tomei nyeee
Alahaaiii...
View all 14 photos...
Inilaa gambar syafiq, ibu & ayah syafiq yg terkini...skang berat syafiq dah 5kg++...hehe..hebat kann...skang umo syafiq baru je 2bln++...syafiq kuat minum susu ibu dan kuat tido juga...









[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net