Syarina's Page
Husna, Din & Capik


By: Syarina Family

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]
Monday, 11-Sep-2006 05:57 Email | Share | | Bookmark
Capik dan Azan...

Khusyuk nya dia...
Blur-blur
 
View all 11 photos...
Setiap hari waktu maghrib, ibu dan ayah akan bukakan tv utk capik dengar azan maghrib RTM 1. Kalo waktu tu capik tgh main2, dia akan diam dan tercari-cari dari mana dtgnya suara azan...Kalo masa tu dia merengek-rengek, dia akan diam..kalo dia hampir nak tertido, dia akan buka matanya.... begitu la keadaan capik setiap kali azan berkumandang...

Walaupun capik tak diam sepanjang azan, dia akan diam setiap kali mula dengar azan...dan juga waktu doa lepas azan berkumandang...

Semoga capik menjadi anak soleh...






Wednesday, 6-Sep-2006 04:48 Email | Share | | Bookmark
Happy Anniversary...

Happy 3rd Anniversary To Us...

Dahulu...


Kini...


Wednesday, 23-Aug-2006 01:20 Email | Share | | Bookmark
Happy Birthday Yang Ke-6 Bulan

Mainan 1
Mainan 2
Mainan 3
View all 10 photos...
Hari ni besdey capik yang ke 6 bulan...semoga capik jadi budak yang baik dan jadi anak soleh...

hari ni ibu nak upload gambar mainan capik...ibu dah amik gambar ni beberapa hari lepas...tap ibu saje je nak upload masa besdey capik ni...


Monday, 21-Aug-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
Aktiviti Syafiq Hari Ini...

Capik main-main dulu sebelum g school
Balik dari school, main2 ngan ayah
Baring2 kejap
View all 10 photos...
bila dah ade kamera ni, rase excited sgt nak amik gambar..so kami amik gambar aktiviti capik hari ni...dari pagi..sebelum ke school, balik dari school and sleep time....



Sunday, 20-Aug-2006 07:44 Email | Share | | Bookmark
Kamera Digital

 
Semalam beli kamera digital...tapi charger rosak..kena g tukar...

Hari ni g tukar charger...alhamdulillah..semuanya berjalan lancar...dapat charger yang elok...

ni la gambar kamera digital tu...





[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net