Syarina's Page
Husna, Din & Capik



My name: Syarina Family
My Fotopage: http://syarina.fotopages.com/
About me: Din, Husna & Capik...
From: Malaysia
Camera:
Not specified
Other:
Friends:
hanie liza
Latest entry:JAGUNG KUKUS
Salam buat adik-adik sekelian.. kakliza ni memang sukaaaaa benar dengan jagung.. pantang nampak ada jualan jagung memang beli punya.. dan sungguh tak sangka rupanya cucu perempuan kakliza pun hantu jagung.. baru-baru ini kakliza beli jagung kat pasar malam.. tetapi oleh kerana agak sibuk ..asik bertangguh jer.. .so satu malam tu kakliza terajin nak perisikan butir jagung [bukan hiris macam dalam gambar] untuk buat bubur keesokkannya.. tapi oleh kerana teringin nak makan jagung kukus denga... View this Fotopage entry
avicenna alattas
Latest entry:after 371 days
from 1 child to 3 children.... and fotopages still exist! bravo fotopages! View this Fotopage entry
sue anim
Latest entry:Happy 1'st Birthday Haris Asyraaf
gmbr mase celebrate bday asyraaf tempoh hari... sambutan ni last minute nye plan.. x plan awal2 sbb asyraaf x sihat time tuh... time celebrate bday ni pn still x sihat.... layan je la... View this Fotopage entry
Malena Nour
Latest entry:Feasts
View this Fotopage entry
Miss Norzana
Latest entry:Tudung Sanggul
Hmmmmm? Tell me what you think of this? View this Fotopage entry
Ahmad Zariman Mohd Zain
Ìmran mırza View this Fotopage entry
faie daud
Latest entry:Ziarah
Hari raya kedua dan ketiga adalah waktu utk menziarah saudara mara. Raya kedua blk kampung mak di lipis..., mcm biasa lepak umah ayah anjang. Pak lang pon ade sama. Seronok nya makan nasik ramai2...hehehe...lauk simple pon leh membuka selera Raya ketiga lak ke kuala tahan...jumpa saudara mara sebelah arwah apak...ramai jugak saudara mara yg aku x kenal...teruk betul la.. penat 2 hari ni.....tp seronok sangat... hari terakhir cuti...apa lg...terjun sungai la...hehehehe, ke lata meraung di batu sa... View this Fotopage entry
aida hanif
View this Fotopage latest entry
about the letter A
http://a.aboutthelettera.com() doyouneedsometime View this Fotopage entry
e j n i j e
View this Fotopage latest entry
Farahazreen Hilmi
Latest entry:CHIP CHOC MUFFIN
PRICE :RM 1.30 sebiji MIN ORDER : 12 Biji setelah melalui proses research :P so ni produk terbaru bakery ku..terima kasih liana di atas tempahan utk harijadi anaknya..kanak2 mmg sukakan coklat disamping muffin ni dpt bertahan selama 3 hari msh moist lg (testing pun cuma 3 hari xtaulaa kalo bole lbh) View this Fotopage entry
Mummy Aleya
Latest entry:P.A.N.T.A.I S.E.D.I.L.I
coming soon... View this Fotopage entry
isyah n Adan
Latest entry:New Hobby...
My beloved son dah ade hobi baru,fotografi...Asyik tangkap gambar je...macam2 die explore dengan kamera apaknya... :-). Pendek kata sekarang ni, tak lekang la tangan dengan kamera... LOL View this Fotopage entry
Soleh dan Kamera
AiDiLLa RoZaiDi
Latest entry:Muhammad Haikal Bin Rozaidi
Alhamdulillah, Muhammad Haikal telah dilahirkan pd 6.55am 16 Sep 2008. ;-) View this Fotopage entry
shahreen kasim
Latest entry:Hari Raya 1429
Setelah sebulan berpuasa...akhirnye pulang berhari raye...yg gembire of course mak bapaknye sebab anak2 blom tau ape erti raye...hehe...tapi YaAllah penatnye raye dgn 2-2 org budak-budak kecik nie....rase mcm nak tercabut semua urat kaki... kami sekeluarga Gelagat anak-anak yang mencuit hati..... Eis&Sara berdua bergurau senda...cheewaaahhh... ketupat dan melaram dgn baju raye... cik sara .....looks like boy ke??? View this Fotopage entry
Amoyie Pictures
Latest entry:Adam Harith & Hp
View this Fotopage entry
sue laily
Latest entry:2 days before the big day
View this Fotopage entry
aieshah n subkhi
Latest entry:Memek muka syahmi (Real! No editing)
Sebagai seorg manusia yg normal, saya kadangkala bknlah hensem & macho sepjg masa.W/pun sy masih baby tapi kadangkala ke'comel'an sy terjejas ikut mood semasa saya.Xp'caya?Tgk le muka sy kat bwh ni : Muka cenggini bleh menang pape contest baby comel x? Time ni tgh bengang ngn cameraman.Tu psl xpandang camera Sy tgh sedih ni.Tapi xde sapa yg peduli. :head_bang: Nak tue! Tp sy dihalang.Dah puas menjerit tp apalah kekuatan sy... :cry: :cry: :cry: View this Fotopage entry
Syahmi tgk tmpt lain plak
Dr Azzam Norlizam
Latest entry::: MENGHITUNG HARI ::
Sudah lama tak update tentang my little cute sister. Disebabkan kesibukan Walid dan apatah lagi Ummi yang mengejar masa bagi menyiapkan tesis Phdnya. Pohon doa semua moga segala dipermudahkan oleh ILAHI kepada Azzam dan keluarga. ...: Perkembangan :... :: Umur 1 tahun 3 bulan :: Boleh faham no or yes :: Boleh cakap that dan this :: Paling best, pantang bila bawa makanan (pinggan kosong pun ) cepat-cepat buka mulut kata ahh-ahh ( nak makan ) :-D :: Tak best, belum pandai jalan lagi :-( :: Pandai... View this Fotopage entry
fara azri
Latest entry:Pindah ke blogger
pindah ke http://faraazri.blogspot.com/(faraazri blog) View this Fotopage entry
Suzana Zahid
Latest entry:Majlis Hari Raya Aidilfiri UMP - 29 Oct 2007
Venue : Universiti Malaysia Pahang Ceremony : Majlis Hari Raya Aidilfiri UMP Date : 29 Oct 2007 Mode raya UMP utk ICTians this year is : RED:-D Happy viewingss!! mode : foreground/background (ye ke itu modenya? huhuhu..) adegan : Jeni merenung sekilas ke belakang... ntah apa direnungnya pon den tatauss.. View this Fotopage entry
kilas jeni.. jgn x kilass...
Aida Elina
Latest entry:Sun Sand Sea~Aloha~ at Club Med Cherating
Event: GI-D Away Day Venue : Club Med Cherating, Pahang Duration: 26 Oct - 28 Oct 2007 Cost : Free..hehehehe This year, our department annual away day was arranged to be at Cherating, Pahang. The whole Club Med was closed as it was booked wholly for our department which ranged around 600+ pax. The choices of transportation are freely determined by participant but the co's official transport was Plusliner bus. Quite comfy but I have not been travelling by bus for such a long time so feeling a bi... View this Fotopage entry
Soo Beng
Mazliyana Che Omar
Latest entry:Trip to Kuching
View this Fotopage entry
rahmalan Ahamad
Latest entry:Perjalanan ke Scotland 15 - 20 July 2007
View this Fotopage entry
Tasik berhampiran Ivengary, Scotland
Norhana Rahmat
Latest entry:My Love
Inilah dia permata hati, pengarang jantung yang dinanti-nanti selama ni...Siti Nur Balqis binti Mohd Yuzairi....semoga menjadi anak yang baik, solehah dan taat perintahNya serta kedua ibabapanya....ibu dan abah sentiasa berusaha memberikan yang terbaik untuk baby...we love you so much..... View this Fotopage entry
Si Tombamku
princess anis
Latest entry:knina n krews....
hehe.... kali nie, nk perkenalkn my sis.... knina n da geng... :-D knina kawen ng abg din maka lahir laa capik.... tp br capik.... yg len.... coming soon...... LOL View this Fotopage entry
azrulis isazrul
Latest entry:Heitech's Dinner
Theme : Dinner with Stars View this Fotopage entry
m. nasir tgh perfomed lagu hati emas
unknown unknown
Latest entry:Aku Sudah Bertunang !!!
Malas nak mem {photoshop} kan diri dgn PC tua ako yang lembab itu ... so the rest will be coming soon .. or not hehe. Thanx to AriGaban for the lovely pics. Visit Ari at http://ariegaban.fotopages.com/ View this Fotopage entry
sepatu - sepatu mereka
Muzahar Mohd Mukhtar
Latest entry:Pameran Usahawan Glokal @ PWTC
Promote maraliner dekat pameran usahawan glokal. Kami join venture ngan MMU kongsi booth lagi.Dato Najib TPM mai rasmi. Yang beshnya, prepare gempaq gila, tapi bila Najib maii booth kamii...........dia kata " Lain kali laahh yea'' hahaha frust giler siot...Baru tau bukan senang jadi TPM banyak kerja gamakknnyaaa :P utk yati, kalau ko baca post ni , minta maaf laa sbb tak dapat nak post lagi pasai aku kena tagged tuu...aku sendiri tatau benda apa pelik kat aku nih..Tapi aku janji aku akan post menatang... View this Fotopage entry
sab rina
Latest entry:Sabrina's piece of arts
Dah lama Sabrina suruh mama dia nie upload kan hasil karya dia..he..he..he.. Baru nie la ada kelapangan... So.. Ini lah dia hasil kerja Sabrina..he..he..he.. View this Fotopage entry
How I spell my name
saidin sabrina
Latest entry:cami dah 2 bulan
gambar² cami dah masuk 2 bulan.dah makin tembam anak mama ni yer.moga jadi anak yg bijak,baik dan soleh. View this Fotopage entry
main ngan fish ngan ball
NuR sYuHaDa
Latest entry:Bulan jadi saksi jugak....
View this Fotopage entry
Adi Lyna
Latest entry:Our baby...
For more information, please visit http://adilyna.fotopages.com 8-) View this Fotopage entry
abis dah...:)
azila shoib
Latest entry:Syaza 3 tahun
eemmm dah lama tak update fotopages ni.... coming soon..... LOL View this Fotopage entry
conpius nih..afiq ker syaza nih..hehehe..ni kerja pakndak la ni.
han md
Latest entry:geneva-airoport
View this Fotopage entry
Aisyah Nory
Latest entry:Wedding Photos
My friends weddings View this Fotopage entry
From zana
Rosniah Abdullah
View this Fotopage latest entry
The Bb and bB
View this Fotopage latest entry
latifah selamat
View this Fotopage latest entry

View this Fotopage latest entry
Aini Ahmad
Latest entry:Event on 29 Mei 2005
View this Fotopage entry
char alpha
View this Fotopage latest entry
nis cat
Latest entry:we are moving....
this is my last entry here...i'm ashamed that i haven't done this earlier..:-( i'm now in the early stage of 'kemas' rumah baru..it's still a bit unorganised... i will keep this page up until end of march, and will close down my account here completely then, thank you ;-) do visit us at http://hanifamily.wordpress.com :-> View this Fotopage entry
mr syamay Samsudin
View this Fotopage latest entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016